Foto? – Har jobbet mye med andre ting i det siste ja…

Fashion with a purpose (Mote med mening)

Siden september i 2012 har det vært mye som har skjedd i livet. Skiftet stilling i «dagjobben» og har en sønn som er veldig moro. Fotograferingen har derfor vært det som har måtte vike en periode. Det samme med bloggingen. Bloggen har vært mer en fotoblogg enn noe annet, og med lite foto har det vært mindre blogging. 

Når jeg går inn og ser så er det utrolig hyggelig å se at så mange har vært inne på bloggen, selv med veldig lite aktivitet fra min side. Håper dere har funnet noe spennende når dere har vært her og takk for interessen!

Med jobben som Salgs- og markedsdirektør i MAN og andre spennende «aktiviteter» om dagen har det vært hard prioritering. Blant annet som ny leder av styringsgruppen i Oslo GTD Gathering, barn, samboer og venner har jeg prioritert dette som kan kalles «ansikt til ansikt». Faktisk ingenting som slår det ovenfor blogg, twitter og andre sosiale medier. Virkelig verdt å tenke på om hverdagen er veldig hektisk.

Men i går var jeg på en motevisning, Mote med mening. Og her kan du se et lite utvalg av bildene.

Fashion with a purpose (Mote med mening)

Fashion with a purpose (Mote med mening)

 

Fashion with a purpose (Mote med mening) Fashion with a purpose (Mote med mening) Fashion with a purpose (Mote med mening) Fashion with a purpose (Mote med mening)

Bildene tilhører fotografen (Åndsverkloven) og kan ikke benyttes uten skriftlig samtykke fra fotograf.

~ av palbergstad den 02/02/2013.

2 kommentar to “Foto? – Har jobbet mye med andre ting i det siste ja…”

  1. Mye sprøtt, men mye kult også!

Legg igjen en kommentar