Refleksjoner, prinsesser, idrettsstjerner og «gays» har det

Refleksjoner, vi skaper dem alle sammen. Det var bildet under som startet tankerekken om bilder med refleksjoner. Hadde tatt bilder av åpningen av kunstutstillingen til Ups & Downs i Bærum. Dette er et prosjekt som Prinsesse Märtha Louise støtter, hun var der på åpningen og bildet tok jeg når hun vinket farvel til barna.  Bildet over er tatt i Vesterålen mellom Stokmarknes og Sortland, dette er et HDR bilde for de som lurte. Det er brukt tre bilder som er satt sammen.

Når vi er inne på prinsesser, under ser vi «kongen» av Bislett Games i 2011, Usain Bolt. Her fotografert under presentasjonsrunden før han løp fra de andre.

Speil er vel en form for refleksjon det også, dette er ikke en veldig tydelig speilrefleksjon, men synlig er den. Bildet er tatt i Hurdal i januar 2010, husker det var veldig kaldt under hele oppholdet.

Her har vi Mr Gay Norway 2010, Trond Olav Venseth fra Selbu. Refleksjonen er fra vinduet på hotellet i Grensen 20 i Oslo, et av flere portrettbilder som ble tatt i Oslo for Stella Pictures.

Alle bilder tilhører fotografen og kan ikke benyttes uten avtale.

Reklamer

~ av palbergstad den 30/03/2012.

Én kommentar to “Refleksjoner, prinsesser, idrettsstjerner og «gays» har det”

  1. […] forrige innlegg skrev jeg om refleksjoner, der så vi det i blant annet i vinduer og speil. På Facebook skrev jeg […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: