SV pressekonferanse – Utstillingen er ikke til å leke med

Nok en bloggpost om SV. Sist var det ny leder, nå er det nye ministre. Fotograferte nemlig de nye ministrene for SV i regjeringen. Her er noen bilder fra pressekonferansen etter Statsråd og presentasjonen på Slottsplassen. SV hadde valgt Litteraturhuset som arena for pressekonferansen, og der er det tydeligvis ikke lov å leke med utstillingen. Så blir det spennende å se om SV og de nye ministrene kun blir på utstilling, eller om de får gjennomført innholdet i talene sine. 

Denne gangen ble det sendt bilder «live» med iPad og iPhone. Oppsettet var en 1D med 24–70 og en 5D med 70-200. Ja, litt bakvendt, men når jeg ikke har trådløs sender til 5D prioriterte jeg det kameraet som kom til å bli brukt mest med sender. Fra Slottsplassen ble bilder sendt til iPhonen trådløst og derfra til bildebyrået Stella sin FTP server. iPad med USB kabel ble benyttet i etterkant for å sende bildene fra 5D. På Litteraturhuset var det nok mye TV og andre nett, da klikket nemlig den trådløse overføringen og jeg benyttet USB og iPad til sendingen. Når jeg kom ut og vekk fra de andre fungerte sendingen igjen. Noe som viser ulempene med trådløse sendinger, kabel er fortsatt det sikreste. Tenkte å lage en bloggpost om hvordan jeg bruker teknikken en dag, kanskje noen som lurer på hvordan det fungerer? Dette kan jo også benyttes til å sende bilder til Facebook, Flickr, Twitter , med e-post eller andre steder.

Ellers er det gøy å se hvordan de erfarne som Kristin setter ny fotstilling når hun ser skoene blir fotografert. Heikki hadde nok det beste poenget i høyre hånd… Selv glapp jeg på et par punkter foruten sendeteknikken. Satte opp manuell hvitbalanse, men slo over på auto når jeg skulle ta med blits, så glemte jeg å sette tilbake. Det gjorde at litt hvitbalansejustering måtte gjøres i Photogene i ettertid før sending. Sånn går det når det er litt lenge siden man har fotografert mye, men er læring til neste gang!

Ministerrollene:
Kristin Halvorsen endrer posisjon til statsråd for Kunnskapsdepartementet
Bård Vegard Solhjell ny statsråd for Miljøverndepartementet
Heikki Holmås ny statsråd for Utviklingssaker i Utenriksdepartementet
Inga Marte Thorkildsen ny statsråd for Barne-, likestillings-, og inkluderingsdepartementet

Nok tekst, her er flere bilder (klikk på bildene for bedre kvalitet):

Alle bilder er beskyttet av norsk lov og kan ikke benyttes uten avtale! Bildene kan kjøpes gjennom Stella Pictures AS (større utvalg i basen), er du ikke kunde ring Pål i Stella Pictures.

Reklamer

~ av palbergstad den 24/03/2012.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: