Dårlig vær eller bare dårlige klær

Fakta: Av og til regner det i Norge!

Kjedelig når man skal fotografere utendørs! Men det fins løsninger, akkurat som man sier om vær og klær. «Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær.» 

Løsningen med fotoklær: I blogg innlegget Bislet Games skrev jeg om et regntrekk jeg har til kamera og objektiv. Mitt heter thinkTHANK Hydrophobia Flash 70-200, men det er flere varianter å få kjøpt. Både i størrelse (i forhold til objektiv) og merker.

Dette tres ganske enkelt over objektivets front, trekkes over kamera og festes innvendig med en «stropp». Ganske så enkelt. Øverst ser man her den blanke flaten hvor det er plass til en blitz. Dette har jeg ikke prøvd ennå.

Åpning under til stativfeste om man trenger det, faktisk veldig lett å bruke trekket sammen med stativ. Jeg har ofte glidelåsen åpen, da kan man lettere løfte litt på plasten og se bildet på skjermen. Man kommer også lettere til objekivet om man ønsker å zoome inn eller ut.

Selvfølgelig fungerer også plastpose rundt kamera og objektiv, men dette trekket er enkelt å ta av og på uten problemer. Som for eksempel på Bislett Games, hvor noen lekte med krana og skrudde vannet på og av hele tiden!

Kan anbefales!

Reklamer

~ av palbergstad den 07/07/2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: