Ungdommenes Badmintonmesterskap

1. til 3. april var det Ungdommenes Badmintonmesterskap (UBM) i Kristiansand. Et mesterskap med deltagere i U15 og U17 klassene. 186 spillere deltok fra hele landet og 453 kamper ble gjennomført på tre dager. Arrangør klubb var Kristiansand Badminton Klubb.

Gjennom forbundet skulle det fotograferes stillbilder og streames video live. Å direktesende video viste seg noe vanskeligere enn forventet. Desverrre var det ikke internetthastigheter opp som dekket behovene i hallen. Mobiltbredbånd kunne ikke Telenor eller Netcom garantere som ga oss den hastigeten vi behøvde. Å sette opp antennebasert kostet ca 40-60.000,- og LiveU systemet på opp mot 200.000,- i innkjøp så det ble ikke noe alternativ.

Video ble filmet av Ørjan i Aarekoll som drifter nettsidene til NBF. De ble så lagt opp underveis å dagtid (tilbake til hotellet for opplastnig) og kveldstid. I tillegg lagde Fredrik og Håkon Jonsson Ruud en video til bruk på banketten på kvelden som også er lastet opp. Alle videoene kan sees her.

 

Jeg stod for stillbildene og det ble lastet opp totalt 278 bilder fredag til søndag. Her ser du et utvalg. Resten kan sees på www.badminton.no under UBM bilder.

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Reklamer

~ av palbergstad den 11/04/2011.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: